Pakkemaskiner og paller

Bedriften får et mye høyere antall bestillinger enn forventet

Ikke alle bedrifter må slite seg gjennom de første årene for å finne kunder for sine produkter, men noen opplever også å få en overraskelse med en gang de lanserer. Det er ikke sikkert man har designet produksjons-prosessen i forhold til et ekstremt antall ordre allerede første dagen. De fleste som ikke har store investorer i ryggen, velger et moderat konsept for sin nye bedrift, og har begrenset produksjons-kapasitet i starten. Dersom man da får inn en stor mengde med ordre fra første dagen man lanserer sitt nye produkt, så kan det innebære en del utfordringer. Selv om man har mye ordre, betyr ikke det at man har mye kapital i bakhånd og kan investere store summer i produksjons-kapasiteten fra første stund. I stedet vil man slite med å levere, og man kan raskt få ekstremt høye leveringstider.

Når man kommer i denne situasjonen kan det være smart å kontakte Pall-pack for å finne løsninger. Man behøver ikke investere i å forbedre alle ledd i produksjonsprosessen samtidig, men man kan heller vurdere hvor skoen trykker mest, og investere effektivt der. Kanskje kan man effektivisere mye med en halvautomatisk pakkemaskin fra Pall-pack. Det er ikke sikkert du behøver hele automatiseringen til Pall-pack umiddelbart, men kan også velge å øke leveranse-kapasiteten ved å forbedre det svakeste leddet. Selv om dette ikke løser hele problemet med lange leveringstider, så er det en stor fordel å få ut noe mer enn du opprinnelig hadde designet bedriften for. På den måten økes omsetningen også i forhold til investeringen, og du kan maksimere inntjeningen uten å måtte investere mer enn du har råd til helt i starten.

Hva gjør man når man er nyoppstartet og selger mye mer enn beregnet?

Når man er nyoppstartet og selger mer enn man har beregnet, så blir den umiddelbare reaksjonen jubel og glede i bedriften. Men når man innser at man ikke kan levere så mye som bestillingene tilsier, så må man prioritere. Skal man da levere litt til alle, eller la noen vente til alle andre foran i køen har fått? Man bør umiddelbart vurdere om man kan ha nytte av å investere noen midler i å effektivisere ledd i prosessen. Ved å kontakte Pall-pack sine rådgivere, kan man få gode forslag om hvordan det kan være mest lønnsomt å angripe saken. I utgangspunktet vil de fleste se på dette som et luksusproblem, men det er mange grunner til at man bør ta denne problemstillingen seriøst. Dersom man velger å fortsette med redusert produksjon eller leveranse-kapasitet, så kan det forårsake at du mister din mulige markedsandel. Mister man sin markedsandel, så kan man også oppleve at de kundene man klarer å levere til flykter til konkurransen. Pall-pack har lang erfaring med denne typen problemstillinger, og de kan foreslå en løsning med Pall-pack-produkter som kan gjør at du kan håndtere denne problemstillingen så bra som mulig. Økt effektivitet kan øke leveranse-kapasitet og derfor bør man vurdere om man bør gjøre investeringer i Pall-pack-maskiner umiddelbart, og i så fall hvilke.

Utforske løsninger sammen med Pall-pack

Pall-pack kan bidra med løsninger for deg som vurderer å effektivisere leveranse-kapasiteten slik at du raskest mulig kan få ut flest mulig produkter til kundene dine. Når du blir overrasket med at du har mer suksess i markedet enn du forventer, så kan det være lurt å vurdere løsninger så raskt som mulig. Jo raskere du kan kommer på plass med en løsning som forbedrer leveranse-kapasiteten, jo større er muligheten for at du klarer å dekke etterspørselen såpass bra at du kan beholde mesteparten av omsetningen som etterspørselen tilsier at du kan oppnå.

Kategori: Bedrifter

Stikkord: , ,