Brazillian buttlift

Trenden i dag er brazillian buttlift

At rumpen er blitt en så viktig del av kroppen til dagens unge, kan for mange være svært vanskelig å forstå. Hvis man sier brazillian buttlift til en person over femti, så er sjansen stor for at personen ikke ander hva en snakker om.

For de under og spesielt jenter og kvinner i alderen 12 til 40 år, så vil nok de aller fleste automatisk vite hva brazillian buttlift er for noe. Hvorfor er forskjellen så stor når man ser på alderen og hva er årsaken til at akkurat dette er noe som er så kjent?

  • Sosiale medier
  • Enklere tilgang til plastisk kirurgi
  • Samfunnsmessig større aksept av operasjoner som brazillian buttlift

Sosiale medier

Vi er like opptatt av idoler og kjendiser i dag som tidligere, men hvordan vi tenker på dem og hvordan de retter seg mot oss er veldig annerledes. I dag er det en direktelinje via sosiale medier til kjendiser som vi både misliker og har som personlige idoler. Vi kan regelrett følge personene tett på hverdagen og kjente personligheter legger ut ting opptil flere ganger hver eneste dag.

Sosiale medier Buttlift

For 20 år siden så leste vi om kjente personer i blader og så dem på tv, i dag har alle kjendiser en rekke forskjellige plattformer hvor de deler det de ønsker.

Dermed kan man komme så tett på menneskene at man føler man kjenner dem på en helt annen måte. Kommunikasjonen går også begge veier, noe den ikke gjorde før. Nå kan man kommentere og sende meldinger med mer direkte til superkjendisene.

La oss si at man følger en kjendis som gjennomgår brazillian buttlift. Da kan man se forandringene og hva denne personen går gjennom hver eneste dag. Dette gjør at man fristes selv fordi man ønsker å oppnå det samme som idolet. Terskelen for å gjennomføre et slikt inngrep blir også mye lavere.

Enkelte personligheter har blitt kjendiser fordi de er så aktive på sosiale medier og kalles for influensere. Slike mennesker påvirker oss mer og mer og gjør at sannsynligheten for at noen gjennomfører inngrepet brazillian buttlift i dag, er veldig mye større enn for 20 år siden.

Tilgang til plastisk kirurgi

rumpeløft-Brazillian-buttlift

Brazillian buttlift, også kalt rumpeløft er et inngrep innen kosmetisk plastisk kirurgi. Det vil si at operasjonen gjøres på bakgrunn av kosmetiske årsaker og ikke fordi det ligger en medisinsk grunn til stede.

Slike operasjoner blir bare mer og mer populært og flere ser nå på dette som en tilgjengelig måte å fornye seg lik hudpleiesalonger og frisører. For de av oss som fremdeles finner det usannsynlig at det er nødvendig å operere vekk ting man vil endre på ved utseende, så er nok kosmetiske inngrep ikke til å forstå seg på. Men stadig flere ser på dette som en naturlig del av utviklingen og at det ikke er noe mer rar enn for eksempel solarium var når det først kom.

Man har fått mange kosmetiske klinikker her i landet og det er enkelt å booke seg time og innhente seg informasjon. Selv om det koster litt, så trenger man heller ikke spare. De fleste kan tilby finansieringsløsninger slik at flere dermed får mulighet raskere. Tilgangen til inngrep som brazillian buttlift og andre kosmetiske operasjoner er mye lettere i dag.

Samfunnets aksept

Det er ikke lenger sånn at folk rynker på nesen hvis man forteller at man har ønske om eller har gjort kosmetiske inngrep. Den samfunnsmessige aksepten er mye større enn tidligere. Vi er blitt vant til å lese og høre om folk som har gjort diverse inngrep. Jo oftere vi ser det bli gjort, desto mer normalisert blir det.

kosmetiske inngrep

En annen side ved normaliseringen av slike inngrep at det også har en tendens til å skape et visst press. For de som vil hevde seg på sosiale medier, både vanlige mennesker og kjendiser så blir presset om idealene merkbart. Slik det er per i dag så er den mest populære kroppsdelen til kvinner, rumpen.

For de som ikke har en fyldig og rund bakende så kan dette fikses med å ta brazillian buttlift. Jo flere som gjør dette jo flere vil komme til å føle at de også burde gjøre det samme.

Brazillian buttlift

Siden rumpen er en såpass idealisert og trendsettende kroppsdel i dag, så er det kanskje så rart at brazillian buttlift er et av de mest populære kosmetiske inngrepene. Man kan trene opp rumpen på naturlig måte ved målrettet og hard trening.

Brazillian-buttlift

Dette garanterer ikke nødvendigvis det resultatet en ønsker seg, og mange orker ikke såpass intens og langvarig treningsøkter. I tillegg vil de fleste helst ha resultatene i går. Mange er utålmodige og vil heller ha en «kvikk fiks» hvis de kan velge.

Brazillian buttlift er forming av rumpen ved bruk av enten eget transplantert fett eller implantater. Kirurgen former rumpen akkurat slik en ønsker det.

Kategori: Helse og livsstil

Stikkord: ,